Един месец – много събития

Здравейте!

От доста време не съм писала тук … Почти месец! Като се замисля е много време, а всъщност мина толкова бързо.

Последният един месец беше наситен със събития и емоции и някак непланирано любимите неща като блога и инстаграм останаха на заден план.

В днешния пост ще споделя с вас някои от най-интересните неща, които преживях през изминалите седмици и как се стигна до това да не намеря енергия и вдъхновение да правя това, което обичам.

Още в началото на май месец ежедневието ми започна да се променя – училището свърши и дните ми рязко се освободиха. Но…за кратко.

Около 10 май спонтанно реших да кандидатсвам за една работа и така след 5 дни беше първият ми работен ден.

На 15 май на обяд беше изпращането ми в училище, което беше доста хубаво и леко емоционално. Но 15 май не е просто денят на изпращането ми – това беше и денят, в който излезна първата ми публикувана статия в списание, а следобедът беше и първият ми работен ден.

И така в рамките на ден- два се случиха едни от най-вълнуващите неща.

Тази година кандидатсвам да уча журналистика и за мен беше огромно постижение да публикуват моя статия. На тези от вас, на които им е интересно да прочетат – все още можете да си купите майския брой на списание Grazia!

А що се отнася до работата- определено бях решила, че искам да работя през лятото, но всичко се случи по-бързо от очакваното. Хубавото е, че успях да започна работа точно там, където се надявах, а именно в магазин Страдивариус.

Покрай всичките емоции свързани със списанието и работата дойде ред и на матурите,а после и на бала. Толкова много събития за толкова кратко време!

За бала сега няма да говоря много, защото в следващия пост ще споделя с вас снимки и ще разкажа за преживяването си.

Като цяло през изминалия месец ми се случиха толкова много неща и ежедневието ми се промени до такава степен, че неизбежно изгубих ритъма, по който живеех.

Последните няколко дни си казах, че е крайно време да открия нов ритъм на живот, в който да имам време и енергия за всичко, което ме кара да се чувствам добре.

Изминалият месец донесе множество промени за мен и това лято определено бележи един нов период в живота ми.

Очаквайте следващият пост за бала съвсем скоро !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s