Нека си поговорим за любовта

Свети Валентин – денят , в който празнуваме в името на любовта. Любовта към любимия човек , любовта към семейсвтото , любовта към приятелите. Свети Валентин не е просто повод да покажем любовта си , а напомняне за нея. Повечето хора не харесват този ден , но за мен той е далеч от безсмислен.

Любовта е едно от чувствата , които най-много се доближават до магията и не случайно слушаме за нея в песни , четем за нея в книги и поеми и гледаме филми за нея по телевизията. Велико чувство , заради което си заслужава всеки да празнува!

За мен и моя приятел тази година Свети Валентин беше перфектното извинение да окраднем няколко часа само за себе си. Време , в което можем просто да се насладим на компанията си. В забързаното и заето ежедневие е много трудно да прекараш качествено време с човека до себе си. Затова подобни празници предоставят идеалната възможност да оставите всичко друго на заден план и да се фокусирате само и единствено един върху друг. 

Този пост не е фокусиран толкова върху празника Свети Валентин , колкото върху любовта попринцип. Наистина този празник не бива да е единствения повод , за да показваме любовта си. Показвайте любовта си на хората , които обичате всеки ден и се възползвайте от подобни празници да прекарате време заедно , защото в заетостта на ежедневието рядко успяваме да отделим време за любимите си хора. 

МЯСТО:  Jasmine Gastro Bar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s