Balance is the key.

Всеки човек има собствена философия за живота и за това в какво точно се крие щастието. Моята философия винаги се е въртяла около баланса. Установила съм, че нищо, което е крайно – не е хубаво. Именно заради това се старая всяко едно нещо в живота ми да е умерено. 

Днешната статия е вдъхновена от един български бранд, който тепърва започва да навлиза на пазара, но вече успя да спечели сърцето ми. Internal Animal предлагат тениски с послание – всяка една от тях е с бродирано животно, като ти сам избираш кое ще ти подхожда най-много. Аз избрах моето без да се замисля, тъй като по принцип любимото ми животно е мечката. Оказа се, че неслучайно ми е любимо …Мечката е символ именно на баланса. Защото тези животни освен че са силни, смели, безкомпромисни, свободолюбиви и страхотни ловци, те са и много грижовни. Те ни доказват, че за да сме успешни и за да оцелеем в света, то трябва да притежаваме перфектния баланс от качества. 

Наистина няма животно, което да ми пасне по-добре и се оказва, че може би не аз съм избрала мечката за любимо мое животно, а тя мен. Последната една година на няколко пъти загубих своя баланс в ежедневието и установих, че за да съм щастлива, то всичко трябва да е в умерени количества в уравнението на живота. Тоест да не прекаляваме с работата, но и да е достатъчно, за да се чувстваме ползотворни. Да не се фокусираме единствено върху личния си живот, но и да не остава на заден план, защото ни е крайно необходим. Да не отделяме прекалено много време на забавления и размотаване, защото спираме да бъдем ползотворни и пилеем времето си, което е ценно. И така до безкрай за всичко, което съпътства животите ни …

Трябва непрекъснато да си припомняме, че сме достатъчно силни да се справим с всичко,с което живота ни сблъсква. Да сме достатъчно смели да гоним мечтите си и безкомпромисни в постигането на целите си. Да ценим свободата си, но и да не спираме да се грижим за хората и нещата, които ни правят щастливи и балансирани. Защото балансът е ключът. 

CHECK @INTERNALANIMAL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s